Nyheter


 • Publicerad:

  NUM terränglöpning 14 september

  Den 14:e september är det Nordupplandsmästerskap i terränglöpning i Tierp. Anmälan: Rexare anmäler sig senast 10 september med mail till anmalan.ikrex@gmail.com Mer info: Se inbjudan.

  Läs mer…


 • Den 10-11 september körs SM i Rullskidor i Storvreta. Självklart ska IK Rex ha mågna deltagare på plats! Anmälan: Rexare anmäler sig med mail till anmalan.ikrex@gmail.com senast 6 september! Mer information: Klicka här för inbjudan till SM. Klicka här för inbjudan till DM.

  Läs mer…


 • Hjälp till att jobba in pengar till IK Rex. Den 27/8 städar vi älvstränder i Söderfors. Efter städningen blir gemensam lunch och sen ett träningspass, distans löpning (eller gå/lunk för den som känner för det) på Gästrikeleden. Samling: Ottarsborg klockan 8.30 den 29/8 för samåkning. Utrustning: Stövlar och oömma kläder…

  Läs mer…


 • Publicerad:

  Ny hemsida

  Vi har nu fått en ny hemsida för IK Rex skidor, cykel och friidrott! Det går fortfarande att komma åt den gamla hemsidan, men den kommer inte uppdateras något mer. Den gamla hemsidan finns på https://idrottonline.se/ikrex-skidor.

  Läs mer…