Vi har vunnit!!!

Publicerad:


Tack vare Ebbas fina ansökan till Klaravik Plan

Efter att vi på Klaravik Plan gått igenom 1348 (!) ansökningar är vi glada att kunna berätta att vi gärna ser IK Rex som en av våra 40 pristagare! Det känns SÅ viktigt och bra att vi får vara med på ett hörn kring er satsning med en sponsring på 10 000 kronor!

”IK Rex i Örbyhus vill köpa skidskytteutrustning för att introducera barn och ungdomar till sporten. Klubben bedriver verksamhet med längdskidor, MTB, rullskidor och löpning för 30-40 barn och ungdomar. De brukar ofta göra varianter av skidskytte där man springer, cyklar eller skidar en sträcka för att sedan stanna och kasta prick. Klubben planerar att, med sponsringen som stöd, bygga en enkel skidskyttevall till den nya utrustningen (Klaravik arena).”

https://nyheter.klaravik.se/posts/pressreleases/lat-flickhockeyn-fortsatta-vaxa-50-000-kronor